online reserveren
Activiteitenagenda
butterfly-red
butterfly-yellow"
flower

Speeltuintjes
In één van de aanwezige speeltuintjes kunnen de kinderen heerlijk ravotten en spelen met leeftijdsgenootjes. Veiligheid en plezier staan voorop!

Wisselend animatieprogramma
Ons enthousiaste animatieteam biedt in het hoogseizoen de hele dag recreatie voor jong en oud. Variërend van filmvoorstellingen, knutselen en sportdagen tot bingoavonden, speurtochten en een kinderdisco. Wij beschikken tevens over een recreatieruimte, televisie en speelautomaten. Zowel volwassenen als kinderen hoeven zich geen moment te vervelen! 

Klik hier voor de activiteitenkalender.

Sport- en spelmogelijkheden
De omgeving biedt vele wandel-, fiets- en paardrijdroutes. U kunt vanaf onze camping niet alleen paardrijden in de mooie omgeving van Ledeacker, maar voor een gering bedrag kunt u ook uw eigen paard meenemen. De Breyenburg beschikt namelijk over een pension voor paarden. 

Van mei tot en met september kunt u gebruik maken van ons schitterende opluchtzwembad van 260 m². Wilt u tijdens uw vakantie lekker sportief bezig zijn? Een stevig potje tafeltennis behoort tot de mogelijkheden. U kunt volleyballen en voetballen op één van onze velden. Ook een pijltje gooien is mogelijk, in de kantine kunt u terecht voor een potje dart. De Breyenburg organiseert tijdens het hoogseizoen begeleide wandeltochten in de omgeving.

 

flowers